Wij hebben hier een lijst met veelgestelde vragen samengevat. Als u andere inlichtingverzoeken over onze producten, de levering of iets anders heeft, aarzel niet om ons te contacteren.

Onze producten

Hoe is de kwaliteit van uw producten geëvalueerd? Hebben zij de DIN+ norm?

Onze pellets zijn superieur ten opzichte van de DIN Plus norm; dit is een referentie die de constante kwaliteit van uw pellets garandeert. Ons brandhout van verdicht hout heeft de CERIC certificering.

Welke installatie moet ik hebben om pellets te verbranden?

Pellets kunnen worden verbrand in kachels, verwarmingsketels, branders en in mandjes die in een invoeging geplaatst worden.

Moet ik een open haard hebben om een pelletskachel te plaatsen?

Neen. U kunt het mondstuk van de rook direct naar buiten laten gaan door de benodigde voorschriften ten opzichte van uw omwonenden te volgen, want het gaat hier om warme rook. Desalniettemin is het wenselijk om de pelletskachel in een open haard te plaatsen.

Vereisen uw producten bijzondere opslagvoorwaarden?

Onze producten dienen in een droge en geventileerde plaats opgeslagen te worden.

Kan ik van verdicht hout naar traditioneel hout overgaan en omgekeerd?

Ons brandhout van verdicht hout is zeer geschikt als afwisseling en vooral bij de ontsteking. Zij zal u ogenblikkelijk warmte bezorgen.

Zijn uw producten altijd in voorraad?

Wij beschikken over een permanente voorraad; u zult dus geen enkele wachttijd hebben.

Is uw brandhout van verdicht hout geschikt voor mijn installatie?

Ons brandhout van de merken Woodstock en Crepito is geschikt voor elk soort behuizing en houtkachels; zij worden helemaal verbrand en genereert zeer weinig verbrandingsresten.

Gaat de prijs van de pellets toenemen?

De fabrieken die pellets produceren, hebben in extra productie –en opslagcapaciteiten geïnvesteerd. De aanvoer is constant en de algemene prijzentendens is stabiel.

De leveringen

Berekent u leveringskosten?

Neen. Onze tarieven zijn levering inbegrepen.

Ik woon in een smalle straat. Kunt u me desondanks leveren?

Alles is voorzien om zo dicht mogelijk bij uw opslagplaats af te leveren; of dat nu per kraanvrachtwagen is of met een ingeladen heftruck.

Wat zijn uw levertermijnen?

Wij garanderen u een kort levertermijn; binnen 48 uur tijdens werkdagen.

Kan ik producten direct bij u komen afhalen?

Neen. Het vrachttransport met personenwagens is gereguleerd. Om klanten niet in gevaar te brengen of in gebreke te stellen, hebben wij alles voorzien opdat de koopwaar door onze zorgen afgeleverd wordt. Laten we problemen voorkomen, de levering is immers gratis!